LSS 50 ÅR

26.3.21 er det nøyaktig 50 år siden Lørenskog Sportsskyttere ble stiftet. Vi hadde et ønske om å markere dette på årets planlagte årsmøte, men håper det kommer muligheter litt senere i år. Spesielt ønsker vi å gratulere Åge Bråten og Thor Solberg som har vært med hele veien, og det var også de som var med og stifte kubben i sin tid.

Klubben hadde ny leirduebane ferdig på Losby i 2003 og disponerer to baner som er fullt utstyrt med elektronikk. Klubbhuset er fra 1992 med påbygg fra 2004. I senere tid har vi også fått satt opp Skeetbane og Compac sportingbane.

Mange av klubbens medlemmer har gjort seg bemerket. Lars Karlsen er landsmester, mens Heidi Bråten, Åge Bråten, Jan Karlstad, Nils R. Marthinsen, Fredrik Nor, Iver Rakstad, Bjørn Smeby og Lill Mari Østby har individuelle NM-gull. Lørenskog sportsskyttere har dessuten vunnet lag-NM fem ganger – i 1983, 1986, 1996, 1997 og 1999. Åge Bråten har deltatt på vinnerlaget fire ganger, Jan Karlstad tre ganger. For øvrig har flere av medlemmene deltatt i landskamper mot Danmark og Sverige.

LSS er fortsatt en aktiv klubb, flere av våre medlemmer reiser rundt på stevner og konkurrerer, og vi holder selv et NT 100 skudds Lk stevne hvert år.

Vi gratulerer oss selv og alle medlemmene med 50 års jubileet, og håper snart og kunne åpne det flotte baneanlegget vårt igjen.

For styret

Unni